Nyt badeværelse eller renovering efter dine ønsker

Kunne du tænke dig et nyt badeværelse, som lever op til dine ønsker og behov, og som har alle de funktioner, som forventes af et nyt bad? Så er du kommet til det rette murerfirma. Vi tilbyder både badeværelsesrenovering og -ombygning for kunder i blandt andet Sønderborg, Gråsten og Rødekro.

Et badeværelse med fokus på velvære

Hos B.S. Murer i Aabenraa ved vi, at badeværelset, som køkkenet, har stor betydning for beboerne i et hus. Hvor køkkenet i stigende grad er blevet et sted, hvor mennesker mødes, er badeværelset i stigende grad blevet stedet, hvor der er fokus på dig og dit velvære.

Derfor anser vi os selv som yderst kompetente, ikke mindst når det kommer til rådgivning i forbindelse med etableringen af et nyt badeværelse. Vi lytter til dine behov. Skal du have lagt nye fliser på badeværelset, eller skal du have en total ombygning? Vi er med inden for både tendenser og trends, og der er ikke den opgave inden for udskiftning eller af renovering af badeværelse, som vi ikke har styr på.

Vi anvender markedets bedste produkter

​Vi benytter kvalitetsleverandører, og det er din garanti for, at dit badeværelse vil blive bygget i markedets bedste produkter, så du kan få et nyt badeværelse, der opfylder dine højeste ønsker for et sted at være dig selv.​

Hvad koster et nyt badeværelse?

Vores priser på badeværelser afhænger blandt andet af, hvad der skal laves. Skal der bygges nyt, bygges om eller bygges til? Skal der renoveres eller udskiftes inventar? Der er også en stor prisforskel på størrelsen af badeværelset. Ombygning eller renovering af et lille badeværelse vil typisk være billigere end et større badeværelse.

​​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit nye badeværelse

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller kunne du tænke dig at få en konkret pris på dit drømmebadeværelse? 

Så skal du endelig kontakte os på telefon 20 37 01 10 eller e-mail info@briansmurer.dk

Vi står klar til at rådgive dig og komme med et uforpligtende tilbud.​

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser på anmeld håndværker 

B. S. Murer

Stubækvej 8

6200 Aabenraa

Kontakt​

Telefon: 20 37 01 10

E-mail: info@briansmurer.dk