Tilbygning udføres med mange års erfaring

Er tiden blevet moden til en tilbygning, stiller vi vores ekspertise til rådighed. Hos B.S. Murer i Aabenraa har vi mange års erfaring med alt lige fra opbygning af en tagterrasse til en udestue, og vi kører både ud til kunder i Rødekro, Sønderborg, Gråsten og omegn.

Vi bygger kun i de bedste materialer

Det solide håndværk er vores varemærke. Vi lægger stor vægt på altid at udføre vores arbejde i høj kvalitet, og den gode service er ligeledes meget vigtig for os.

Vi bygger kun i de bedste materialer, og vi sikrer, at dit projekt bliver nøjagtig, som du har tænkt det. Dette gør vi ved at være i dialog med dig hele vejen under forløbet.

​Uanset hvilken tilbygning du drømmer om, er der utallige muligheder. Vi giver gode råd om udformning og materialer, før arbejdet går i gang, så du er sikker på at få den rette løsning, der passer til lige netop dine ønsker og behov.​

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vores priser varierer alt afhængigt af, hvilken type tilbygning der er tale om, og hvor omfattende opgaven er. Er der for eksempel tale om en tilbygning til en stue, eller skal huset udvides med en entre? Vi kan også tilbyde både tilbygning og ombygning af sommerhus, ligesom vi også kan bygge en ny garage.

Kontakt os og få en snak om de mange muligheder

Du er altid meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om de mange forskellige muligheder. Har du en konkret opgave, du skal have udført, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud med en billig pris på din nye tilbygning.

Ring og hør mere på telefon 20 37 01 10 eller skriv til vores e-mail info@briansmurer.dk.​

Indhent et gratis og uforpligtende tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Anmeldelser på anmeld håndværker 

B. S. Murer

Stubækvej 8

6200 Aabenraa

Kontakt​

Telefon: 20 37 01 10

E-mail: info@briansmurer.dk